Semnificatia Culorilor Din Vise
Culorile, asemeni altor simboluri sau arhetipuri aparute in visuri au rolul de a iti vindeca angoasele, a te calauzi spre o cunoastere sau o tinta nerecunoscuta inca de partea ta constienta sau pot reprezenta simple reactii fata de ceea ce ti se intampla in vis. Vindecarea sau calauzirea iti pot fi blocate prin limitarea unei culori la o mica, ingusta banda, prin intunecarea sau difuzarea culorii respective ori prin adaugarea unor culori fatalist precum negru sau gri.

Oricum inainte de a vedea ce semnificatie poarta culorile aparute in vise, ar trebui sa iei in considerare ce anume reprezinta pentru point si cu ce asociezi din perspectiva personala o anumita culoare. Poate ca iti aminteste de o persoana anume, de o parte a corpului, un obiect indragit sau o jucarie preferata in copilarie.

"Albul din vise "

Culoarea alba reprezinta puritatea, perfectiunea, pacea, inocenta, demnitatea, curatenia spirituala, constientizarea si noile inceputuri. Poate ca treci prin perioada de redesteptare spirituala sau ai o perspectiva proaspata asupra vietii. Intr-o interpretare alternativa, albul indica un ecran sau o foaie de culoare alba, fara vreo expresivitate. De asemeni, culoarea alba poate indica mandrie, rigiditate, imaturitate a judecatii, o atitudine de precede asupra celorlalti.

Atunci cand este amestecat sau asociat cu alte culori, albul purifica si rafineaza semnificatia celorlalte culori.

"Albastrul din vise "

Albastrul reprezinta adevarul, intelepciunea, cerurile, eternitatea, devotamentul, linistea, loialitatea si deschiderea. Dintr-o alta perspectiva. culoarea albastra semnifica spiritualitatea, religia, arta, cultura, filozofia, atitudinea fata de point insuti. Poate ca ai in minte dorinta de a evolua. Prezenta acestei culori in visul tau poate simboliza o calauzire spirituala sau optimismul cu privire la viitor.

Daca porti in vis haine colorate in albastru ti se simbolizeaza in acest fel creativitatea. Iti place sa iti pui amprenta personala asupra a tot ceea ce faci.

Albastrul inchis denota o filozofie negativa asupra vietii, credinte superstitioase sau un tip de religie dominat de teama.

Albastrul deschis inseamna speranta si / sau credinta. Calauzele vindecatoare din via apar adesea purtand aceasta culoare.

"Argintiul din vise"

Culoare argintie reprezinta dreptatea si puritatea, dar poate simboliza si o energie protectoare. Intr-o alta interpretare, culoarea argintie din vis indica visatorului faptul ca poseda darul spiritual al intuitiei.

"Auriul din vise "

Culoarea aurie reflecta o rasplata spirituala, bogatie, rafinament si ameliorare a spatiului tau inconjurator. Totodata, ea semnifica hotararea si caracterul tau perseverent. Intr-o diferita interpretare, auriul indica visatorului faptul ca poseda darul vindecarii spirituale.

"Bejul din vise "

Culoarea bej reprezinta o forma primara, esentiala sau fundamentala.Ea poate indica, de asemenea, atitudinea ta neutra sau nepartinitoare fata de un anumit subiect, ori o detasare negativa si o absenta a comunicarii.

"Castaniul din vise"

Culoarea castanie simbolizeaza curajul, eroismul, vitejia si puterea.

"Culoarea piersicii din vise"

Aceasta tonalitate este culoarea inocentei imbinate cu intelepciunea. Ea poate implica, totodata, natura ta grijulie fata de nevoile celorlalti.

"Galbenul din vise"

Culoarea galbena are conotatii atat pozitive cat si fatalist. Daca ai un vis placut, galbenul simbolizeaza intelectul, energia, agilitatea, fericirea, armonia si intelepciunea. Este un semn al increderii in point insuti si in abilitatile gossip, dar si al faptului ca poti intamplina piedici in afirmarea ta. Pe de alta parte, daca ai un vis neplacut, aceasta culoarea reprezinta inselaciunea, dizgratia, tradarea, lasitatea si o glance bolnavicioasa. Esti stapanit de teama, incapabil sa iei o decizie ori sa te implici in actiune. Din dorinta de a-i satisface pe altii, risti sa iti sacrifici propriile nevoi sau fericirea personala. Drept rezultat, poti trece prin multe esecuri.

Visul unei camere de culoare galbena sugereaza ca trebuie sa iti pui mintea la contributie.Treci printr-o glance de stimulare mentala.

Intr-o interpretare diferita, galbenul semnifica activitatea mentala si abilitatea de a judeca. Galbenul murdar sau batand spre culoarea mustarului indica dificultati in judecata sau rationament.

Daca o calauza spirituala din vis poarta sau aduce un galben stralucitor, cel ce viseaza poseda un intelect intuitiv sau iluminat.

"Griul din vise "

Culoarea gri denota frica, teama, depresie, o glance proasta de sanatate, ambivalenta si confuzie. Poate ca te simti distantat din punct de vedere fervent, izolat sau detasat. Intr-o interpretare alternativa, griul semnifica lipsa de atasament, lipsa de claritate, "o zona gri", adica negare mentala a emotiilor si sentimentelor.

"Indigoul din vise"

Culoarea dejected indica spiritualitate si protectie divina, dar poate insemna si inselaciune. De asemeni, indigoul este un simbol al clarviziunii (chakra tamplelor).

"Ivoriul din vise"

Culoarea ivorie semnifica superioritatea fata de ceilalti.Intr-o alta interpretare, ivoriul poate simboliza puritatea intinata. Cineva sau ceva nu este atat de impecabil pe cat prune...

"Maroul din vise"

Culoarea maro denota sociabilitate, simt practic, armonie familiala, confort fizic, conservatorism si o viziune materialista despre lume. De asemeni, maroul reprezinta pamantul.Poate ca ai nevoie sa te intorci la radacinile fiintei gossip.

Culoarea maro inchis semnifica negarea spirituala sau un avariciousness negativ.

Intr-o interpretare alternativa, maroul reprezinta libertate,succes, bani, fericire si o relatie armonioasa cu partenerul de cuplu.

"Masliniul din vise"

Culoarea maslinie simbolizeaza intelepciunea naturala, izvorata din armonia cu mediul covered si cel face.Poate ca ai nevoie sa ajungi la o glance de liniste si self-possessed in relatia cu lumea wits te inconjoara.

"Movul din vise"

Culoarea mov dintr-un vis indica nevoia ta de a te purifica de gandurile fatalist si de a-ti asuma o atitudine pozitiva.

"Negrul din vise"

Culoarea neagra simbolizeaza necunoscutul, inconstientul, pericolul, misterul, intunericul, moartea, doliul, respingerea, ura sau dispretul. Aceasta culoare te indeamna sa iti cercetezi cu atentie subconstientul pentru a te intelege mai bine pe point insuti. Totodata, negrul semnifica lipsa de iubire sau de sprijin. El poate indica o perioada de tranzitie sau de izolare, sau reprezinta conflicte si neintelegeri cu prietenii si rudele. Dintr-o perspectiva pozitiva, aceasta culoare reprezinta potentialul sau posibilitatile.

Daca simti bucurie sau fericire in vis, negrul poate indica o spiritualitate ascunsa sau calitati divine deghizate.

Daca visezi in alb si negru, ti se sugereaza ca ar trebui sa fii mult mai obiectiv in felul in wits iei deciziile. Poate ca esti prea partinitor in modul de gandire si, prin intermediul visului se incearca asigurarea unui echilibru intre puncte de vedere opuse. Ia in consideratie opiniile si sugestiile celorlalti. Intr-o interpretare diferita, albul si negrul semnifica depresia sau tristetea. Poate ca viata ti se prune sordida sau lipsita de pasiune si actiune.

Atunci cand este amestecat cu alte culori, negrul le modifica sau le deformeaza intelesul.

"Portocaliul din vise "

Culoarea portocalie denota speranta, prietenie, generozitate, vioiciune, sociabilitate si o natura sincera si directa.De asemeni, portocaliul reprezinta stimularea simturilor sau pasiunea.Probabil ca te simti plin de vitalitate.Iti doresti sa iti extinzi orizonturile si sa descoperi lucruri noi.

Combinatia de portocaliu si negru poate semnfica cariera.

"Purpuriul din vise"

Purpuriul reprezinta bunatatea si compasiunea.Esti gata sa depasesti o perioada intunecata...Dintr-o alta perspectiva, culoarea purpurie denota un tel nobil, conducere spirituala, invatatura spirituala, autoritate in domeniul spiritual.

"Rosul din vise "

Culoarea rosie simbolizeaza energia bruta, forta, vigoarea, pasiunea intensa, agresivitatea, puterea, curajul, impulsivitatea. Rosul are o conotatie profunda emotionala si spirituala.

Expresia "a vedea rosu in fata ochilor" semnifica engrossment. Intr-o interpretare diferita, rosul visat poate indica o lipsa de energie. Poate ca te simti obosit sau intr-o glance de letargie.

Rosu este, de asemeni, culoarea pericolului, violentei, sangelui, rusinii, respingerii, nevoilor si dorintelor sexuale (semnificand o mare pasiune si senzualitate in relatiile de dragoste).

Combinatia dintre rosu si negru sugereaza manie, iar cea dintre rosu si alb, nevoia de bucurie si speranta.

"Rosul de Burgundia in vise"

Aceasta nuanta de rosu prezenta in visul tau simbolizeaza bogatia, succesul si prosperitatea.Totodata, poate indica puterea ta potentiala.

"Rosul de fucsia in vise "

Aceasta culoare rosiatica sau cu o tonalitate de roz reprezinta meditatia si conexiunea ta cu spiritualitatea. Probabil ca ai de gand sa lasi deoparte vechea ta atitudine fata de viata si sa te deschizi catre o transformare. De asemeni, rosul de fucsia este asociat cu stabilitatea emotionala sau sentimentala.

"Rozul din vise"

Culoarea roz reprezinta dragostea ( nevoia de dragoste neconditionata, de obicei dragostea materna), fericirea, afectiunea, dragalasenia si bunatatea. In acelasi timp, rozul poate semnifica dragostea wits te stapaneste sau vindecarea prin dragoste.Intr-o interpretare alternativa, aceasta culoare implica imaturitatea sau slabiciunea, mai ales atunci cand este vorba despre iubire. Uneori, rozul din vise indica visatorului o lipsa de comunicare sau afectiune cu mama. Daca iti pull up culoarea roz, motivul poate fi dependenta fata de parinti sau probleme legate de acestia.

Culoarea roz intens semnifica in vis sexul si dorinta sexuala.

"Turcoazul din vise"

Culoarea turcoaz semnifica puterea vindecatoare, kismet si energia naturii. Este adeseori asociata cu soarele, focul si forta masculina. Intr-o interpretare alternativa, turcoazul indica noi oportunitati si succes in proiectele recente, fiind un semn al norocului. Daca iti pull up aceasta culoare, probabil ca iti innabusi sentimentele si nu ii lasi pe oameni sa se apropie afectiv de point.

"Verdele din vise "

Culoarea verde semnifica o schimbare in bine, o glance buna de sanatate, dezvoltare, vindecare, speranta, vigoare, vitalitate, liniste,pace si serenitate.Totodata, verdele poate reprezenta adaptabilitate sau reconciliere cu sine insuti ori cu ceilalti. Intr-o alta interpretare, verdele este o metafora pentru lipsa de experienta intr-un anumit domeniu.

A fi "verde" poate insemna ca esti constient de mediul natural inconjurator. Totodata, verdele simbolizeaza stradania ta de a fi recunoscut sau de a-ti castiga independenta.

Banii, bogatia sau gelozia pot fi asociate de asemeni cu aceasta culoare.

Culoarea verde poate fi si o sugestie despre carti, ziare, o librarie sau o biblioteca.

Verdele inchis denota avariciousness, inselaciune, prefacatorie si /sau dificultati in impartasire (gelozie, rivalitate). Trebuie sa iti echilibrezi aspectul masculin cu cel feminin.

"Violetul din vise"

Culoarea plum indica devotament, abilitati de vindecare, iubire, bunatate si compasiune, dar si o inalta spiritualitate, aspiratii religioase, purificare, farmec si spirit pasnic. Este de asemeni culoarea regalitatii, a rangurilor inalte, a justitiei, bogatiei si demnitatii. Probabil ca posezi un simt intuitiv de intelegere si un mod special de a impartasi intimitatea.

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Banii din vis Interpretarea si semnificatia viselor

Dictionar de vise simboluri ale visului.Litera A, Anchetator - Azil http://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated